Betonafsluitingen

Gladbeton

Dit zijn de typische grijze afsluitingen die u vaak ziet aan de straatkant. Deze betonplaten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn vervaardigd met gewapend betonijzer. Alle betonpalen worden ingebetonneerd zodat deze niet meer kunnen verzakken na verloop van tijd.

Sierbeton

Deze platen hebben niet het uitzicht van beton. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren. Zo kan je het uitzicht hebben van een houten afsluiting maar met alle voordelen die beton je biedt zoals sterkte en onderhoudsvriendelijkheid. Zowel enkelzijdige als dubbelzijdige platen zijn verkrijgbaar. Het voordeel van dubbelzijdige platen is dat zowel u als uw buurman een mooi uitzicht heeft. Deze kunnen ook beschermd worden tegen mos met behulp van betonvernis.

Gecombineerde afsluiting

Hier heeft u een ruim aanbod aan mogelijkheden. Dit is een combinatie van betonafsluiting en geplastificeerde betafencebuizen.

Geblindeerde afsluiting

Het is mogelijk om zowel panelen als draad te blinderen dmv gmp sleutelprofielen (lamellen). Deze producten kan u via ons aankopen. U heeft de keuze om deze zelf in te vlechten of u kan dit ook overlaten aan ons. Het voordeel van deze lamellen is dat ze geen onderhoud vergen, nieuwsgierige blikken afwenden en je beschermen tegen wind en geluid.

Beton plus hout

Hier worden betonpalen gecombineerd met houten tuinschermen of houten planken.

Restert 121A, 9320 Nieuwerkerken (Aalst)
Ma-zat: 9u - 17u
053 41 93 25
0478 38 11 92
info@firmafoket.be
Copyright © 2020 - Firma Foket - Design by Omega Websolutions